Showroom open as of May 18th

15. toukokuu 2020

No need to necessarily call beforehand or wave us from the window any more – as of Monday we are officially open again.

In the best interest of everyone’s health let’s go on keeping a friendly 2 metre distance and obey the 2+2 rules, wash hands and disinfect surfaces.

See you!

Lue lisää Sulje

Showroom closed temporarily

16. maaliskuu 2020

UPDATED ON MARCH 30TH

Dear visitor

Due to the COVID-19 pandemic, to protect the health and safety of our employees and customers Thulema’s showroom is temporarily closed until the end of the emergency situation. You are welcome to visit our virtual showroom at www.thulema.ee.

We continue our daily work remotely from home offices. Our working hours are the usual: Mon-Fri 9-17. You are welcome to contact your project manager in Thulema directly or send e-mail to thulema@kitmanthulema.ee.

Production in the factory of Kitman Thulema is continuing and goods are shipped out. Information will be updated in case the conditions change.

Should you have any questions regarding the status of your order, please contact directly your project manager in Thulema or send e-mail to thulema@kitmanthulema.ee.

Yours sincerely

Thulema

Lue lisää Sulje

Joulukuun aukioloajat

11. joulukuu 2017

12. joulukuuta on Thulema salonki avoinna 13-17.

22. joulukuuta suljetaan klo 13.30 ja salonki avataan 2. tammikuuta 2018 säännöllisin väliajoin.

Lue lisää Sulje

Kitman Thulema otti käyttöön uuden ympäristöystävällisen viimeistelyteknologian

17. syyskuu 2015

Käynnistimme elokuussa tuotannossa uuden jauheteknologiaan perustuvan viimeistelylinjan. Uusi teknologia mahdollistaa aiempaan verrattuna useiden merkittävien, laatuun vaikuttavien muutosten tekemisen. Viimeistelyn laatu paranee, yleinen tuottavuus kasvaa ja mikä tärkeintä – yksityiskohtien fosfaatittoman esikäsittelyn ansiosta haitalliset ympäristövaikutukset vähenevät.

Esikäsittelyn tavoitteena on puhdistaa käsitellystä materiaalista kaikki lika, rasva ja hiukkaset ennen viimeistelyä. Lisäksi esikäsittely antaa maalille suotuisan tarttuvuuden ja parantaa viimeisteltävien osien korroosionkestävyyttä. Perinteisesti maalauksen esikäsittelynä sisätiloihin asennettavan huonekalun metalliosiin on käytetty ns. rautafosfatointia, joka oli tähän asti käytössä myös meillä. Se on kuitenkin ympäristölle haitallista, koska se sisältää suuria määriä fosforihappoja eli fosfaatteja. Fosfaatit aiheuttavat vesistöjen voimakasta rehevöitymistä ja siksi EU on kieltänyt niiden käytön esimerkiksi kotitalouksissa käytettävissä pesuaineissa. Rautafosfatoinnin yhteydessä syntyy myös paljon sakkaa, jota on käsiteltävä ongelmajätteenä. Uusi tekniikka ja menetelmä ei sisällä fosfaatteja, myös pesuaineen pinta-aktiivinen aine on täysin biohajoava – näin olemme onnistuneet minimoimaan ympäristökuormituksen.

Uutta teknologiaa käytämme pöytien ja toimistokalusteiden, hyllyjen, koulukalusteiden ja pehmustettujen huonekalujen eri osien tuotannossa.

Uuden viimeistelylinjan otimme käyttöön EAS:n ohjelman ”Suurinvestoijan tuki teollisuusyritykselle” avulla, jonka aikana Kitman Thuleman tuotantoteknologiaan investoitiin 3,24 miljoonaa euroa, josta tuki muodosti 800 000 euroa, loput olivat omaa rahoitusta.

Lue lisää Sulje

Lataa DWG-työkalusarja!

4. syyskuu 2015

Tehdäksemme päivittäisen työsi nopeammaksi ja mukavammaksi, haluamme lahjoittaa sinulle paremmat työkalut. Olemme saaneet valmiiksi ThulemaCAD-sovelluksen, jonka avulla on mahdollista käyttää kaikkia Thuleman tuotteita 2D- tai 3D-suunnittelussa AutoCAD-ympäristössä. Sovelluksen tekee ainutlaatuiseksi mahdollisuus koota automaattisesti piirroksessa olevien huonekalujen tarkemmat tiedot alustavine kustannusarvioineen.

ThulemaCADin voi ladata täältä

Lue lisää Sulje

Thuleman uudet tuotteet

14. heinäkuu 2015

Thuleman tuotevalikoimaa täydentävät uudet tulokkaat – selkeäilmeisten tukevien pöytien sarja Kiri ja hyllyjärjestelmä Kord.

Kiri-pöydät on päällystetty luonnon linoleumilla, saarnipuiset jalat ja jalkojen levyteräksiset kiinnitysrakenteet luovat nykyaikaisen ja raikkaan kokonaisuuden. Sarjaan kuuluu työpöytä, neuvottelupöytä ja pyöreä pöytä pienempiä kokouksia varten. Lisäksi voi valita pöydän alustaa peittävän villakankaisen verhon, pöydän päällä olevan näkösuojan tai tyylikkään ja omaperäisen kynälaatikon. Työpöydille ominaisesti pöydät ovat korkeussäädettäviä.

Hyllyjärjestelmä Kord on kevyt ja konkreettinen moduulijärjestelmä, jota luotaessa on otettu huomioon ennen kaikkea loppukäyttäjän mukavuus, käytännöllisyys ja myös helppo asennus. Hyllyn älykkään rakenteen ansiosta se voidaan asentaa takaseinä kummalle puolelle tahansa, jolloin hyllyä on mahdollista käyttää molemmilta puolin. Hyllyllä on kaksi korkeutta: matala 3-välinen ja korkeampi 5-välinen hylly.

Kiri ja Kord muodostavat kokonaisuuden ja luovat toimistoon ympäristön, joka on samalla kotoisan viihtyisä että töisen asiallinen.

Lue lisää Sulje

Kitman Thulema uusi konekantaansa ja lisää tuotantokapasiteettiaan

10. heinäkuu 2015

Kitman Thulema AS uusi konekantaansa ja nostaa EASin avulla tuotantokapasiteettinsa jopa kaksinkertaiseksi nykyiseen verrattuna. Projektin ”Suurinvestoijan tuki teollisuustoimijalle” puitteissa investoidaan 3,24 milj. josta EASin tuki muodostaa 800 000 euroa, loppu on omakustanteista. Laajan rakennus- ja uudelleenjärjestelyprojektin aikana Kitman Thulema As uusii tuotannossaan 14 laitetta, mikä mahdollistaa tuotannon tehokkuuden nostamisen logistiikan paremman hallinnan avulla. Projektin toiminta on saatava päätökseen viimeistään 31. elokuuta mennessä.

Lue lisää Sulje