UUS BRÄND: AKABA

21. juuni 2022

Thulema tutvustas Kopenhaagenis 3 days of design disainipäevade raames uut brändi oma tootevalikus – looduslikud vormid kontoritesse ja kodudesse Hispaania firmalt Akaba. Tooted on Thulema salongis nähtavad alates juuli keskpaigast. Tule tutvuma!

Loe edasi Sulge

MEILE MEELDIB HEA ARHITEKTUUR

31. jaanuar 2022

1. veebruaril kuulutavad Eesti Sisearhitektide Liit, Eesti Maastikuarhitektide Liit, Eesti Arhitektide Liit ja Eesti Kultuurkapitali arhitektuuri sihtkapital välja oma aastapreemiad. Eesti Arhitektuuripreemiad on algatatud 2015. aastal eesmärgiga tunnustada koos silmapaistvaid saavutusi meie arhitektuurivaldkonnas. Tänavuste nominentidega saab tutvuda veebilehel www.arhitektuuripreemiad.ee. Sündmust toetavad Eesti KultuurkapitalVELUXThulema ja JUNG Estonia

Kitman Thulema on nomineeritud objektidest olnud pundis nii Haapsalu põhikooli valmimisel (Arhitektuur: Gert Guriev, Karin Harkmaa, Markus Kaasik, Kerstin Kivila, Mihkel Meriste, Siim Tiisvelt (3+1 Arhitektid), sisearhitektuur: Tuuliki Širokova, Maarja Mets, Martin Kukk (Sees)), kui Saue vallamaja valmimisel (Arhitektuur: Karli Luik, Johan Tali, Mae Köömnemägi, Heidi Urb (molumba), sisearhitektuur: Eeva Masso (EEOO studio); kaasa töötasid: Katrin Tammsaar, Jaana Albert (EEOO studio), molumba).

Pöidlad pihku parimatele!

Loe edasi Sulge

AASTA LÕPP THULEMA SALONGIS

20. detsember 2021

Hea mööblisõber!

Oleme aasta lõpus avatud ebaregulaarsetel aegadel järgnevail kuupäevil:
N, 23. detsembril 9-14
R, 24. detsembril suletud
E-N, 27.-30. detsembril saab meid külastada eelneval kokkuleppel, helistades +37256156637 või kirjutades thulema@thulema.ee
R, 31. detsembril suletud

Toredaid talviseid pidustusi!

Loe edasi Sulge

KONTOR EI OLE ENAM KONTOR.

17. september 2021

Oleme töö uueks mõelnud. Nüüd vajab kontor pahupidipööramist, et seda uut tööd toetada. Thulema on selle väljakutse vastu võtnud ja ennast ümber mõelnud, pakkudes välja teist tüüpi mänguruumi, mööbli, mis on võimeline reageerima, mis jätab vabadust inimestele, mis võimaldab ehitada paindliku kollaažirikka keskkonna.

Teisipäeval räägime koos professor Martin Pärnaga uuest kontorist, mis ei ole enam kontor, otse ja lihtsalt. Oled väga palutud 21. septembril kell 16:00 Thulema salongi, kus kergitame katet oma köögipoole tegemistelt ja räägime uuest lähenemisest töökeskkonna loomisel.

Ootame Sind Thulema salongis, Pärnu mnt 158.
Registreeru palun enne 20.09 kirjutades thulema@thulema.ee.

Üritus on osa DISAINIÖÖ satelliitprogrammist.

Loe edasi Sulge