KONTOR EI OLE ENAM KONTOR.

17. september 2021

Oleme töö uueks mõelnud. Nüüd vajab kontor pahupidipööramist, et seda uut tööd toetada. Thulema on selle väljakutse vastu võtnud ja ennast ümber mõelnud, pakkudes välja teist tüüpi mänguruumi, mööbli, mis on võimeline reageerima, mis jätab vabadust inimestele, mis võimaldab ehitada paindliku kollaažirikka keskkonna.

Teisipäeval räägime koos professor Martin Pärnaga uuest kontorist, mis ei ole enam kontor, otse ja lihtsalt. Oled väga palutud 21. septembril kell 16:00 Thulema salongi, kus kergitame katet oma köögipoole tegemistelt ja räägime uuest lähenemisest töökeskkonna loomisel.

Ootame Sind Thulema salongis, Pärnu mnt 158.
Registreeru palun enne 20.09 kirjutades thulema@thulema.ee.

Üritus on osa DISAINIÖÖ satelliitprogrammist.

Loe edasi Sulge

Kodukontori lahendused Thulemalt

15. detsember 2020

Lahendasime korduma kippunud probleemi „Mul on koju vaja mugavat ja kvaliteetset töölauda, aga jube keeruline on valida, sest teil on nii palju erinevaid mudeleid“ kodukontorile pühendatud teemajaotusega Thulema veebis.

Kodukontori sektsiooni on koondatud Thulema valikust need tooted, mida kodukontoritesse kõige rohkem küsitud on. Klientide soovidest lähtuvalt on nii mõnigi toode saanud kodukontori tarbeks pisut vähemad mõõdud ja erivenvad viimistlused.

Rohkem infot näeb siit

Loe edasi Sulge
Sitness Urban Madrid

Sitness Urban tooliseeria Topstarilt

14. juuli 2020

Thulema hea partner Topstar on valmis saanud Sitness® Urban istemööbli kollektsiooni.

Kollektsioon on inspiratsiooni saanud suurlinnade sarmist ja metropolidele näo andnud kultuurilisest mitmekesisusest. Iga sari selles tooteperes on sama ainulaadne kui suure linna elegants. Kollektsioonist leiab igale maitsele ja igasse keskkonda sobiva toote – valikus on erineva iseloomuga tugitoole, kohviku- ja restoranitoole, 2 erinevas kõrguses pukke nii kööki kui baarileti äärde. Igas sarjas on võimalik valida mitme erineva jalaraami vahel.

Ilu kõrval pakub kollektsioon ka võrratut istumismugavust. Toolidesse integreeritud Sitness Movement mehhanismi hoiab istuja keha pidevas liikumises ja need mikroliigutused aitavad hoida selga toonuses.

 

Loe edasi Sulge
Blocks

Uudistooted Zilenziolt

26. juuni 2020

Thulema hea partner Zilenzio on turule toonud kaks vahvat akustiliste ruumijagajate perekonda.

Blocks on muhe ruumijagajate süsteem, mis võimaldab jagada ruumi, ruumi pidevalt ümber mängida ja samal ajal parandada ka ruumi akustikat. Täiesti tööriistavabalt on võimalik luua omale meelepäraseid kujundeid ja värvikombinatsioone kasutades 3 erinevas mõõdus mooduleid. Tootja kinnitusel võib Blockside peal ka istuda, aga ohutuse huvides tuleb siiski märkida, et Blocks ei ole istmeks loodud ja ei soovitaks “2.korrusest” kõrgemale istuma ronida.

Zorla on ratastel multifunktsionaalne ruumijagaja – lisaks ruumi liigendamisele parandab Zorla ruumi akustikat ja toob ruumi rohelist ilu – lillekasti saab täita kunsttaimedega või kontorisõbralike potililledega. Ja lihtsalt lillekastiga akustilise ruumijagaja asemel võib valida veel funktsionaalsema lahenduse lisades ruumijagaja ühele poole raamaturiiuli.

Loe edasi Sulge